Leden

De VSI-leden zijn vooraanstaande audiovisuele ondernemingen in Nederland, die hun technische kennen en kunnen hebben bewezen in tal van grote en kleine projecten. Nagenoeg ieder audiovisueel installatiebedrijf van enige omvang is aangesloten bij de VSI, samen vertegenwoordigen zij een marktaandeel van ongeveer 70%. Het lidmaatschap van de VSI staat open voor bedrijven die aantoonbaar werken volgens de door de vereniging gehanteerde normen van kwaliteit en integriteit. Hierbij worden eisen gesteld aan financiële draagkracht, aan kwaliteit en kwantiteit van de organisatie en aan servicemogelijkheden. Zekerheid bestaat niet, maar met de keuze voor een VSI-lid voor uw audiovisuele installatie heeft u wel de grootst mogelijke garantie dat u een betrouwbare partner met kennis van zaken in huis haalt.